Jump to content

(c) Samitzu ;X

Ex-Staff
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acceptat T/C astept nick si pw in privat!
 2. Acceptat, astept sa-mi dai nume si parola.
 3. Nu se poate sa-ti ofer si vip, insa o saptamana vei avea vip free de la server, vip-ul este 3 euro lunar sau 7 permanent! Acceptat administrator T/C da-mi datele in privat.
 4. Pentru a aplica la functia de Admin citeste mai intai topicul Cerinte Grade din aceasi categorie si dupa deschide o cerere dupa acest model: Nume pe server: Ore jucate pe server(link gametracker):https://www.gametracker.com/player/Samitzu/89.40.105.127:27015/ exemplu De cat timp joci pe server?: De unde ai aflat de server?: Ai citit regulamentul?*: Grad dorit: Poti intra pe Teamspeak(TS.HPLAY.RO) alaturi de staff-ul serverului cand va fi nevoie?: Ce varsta ai?: De unde esti?: Care sunt hobby-urile tale?: Alte precizari: *Aplicatiile facute in batjocura vor fi respinse automat + warn pe forum. *Daca nu indeplinesti cerintele ficarui grad nu deschide o cerere, deoarece va fi respinsa.
 5. Pentru a aplica pentru functia de nume rezervat (slot) ai nevoie de cel putin 5 ore jucate pe server si o cerere dupa urmatorul model: Nickname pe server: Ai citit regulamentul?*: Esti constient ca daca vei primi functia de nume rezervat (slot) nu vei ajunge si admin?: Orele jucate pe server?(link gametracker):https://www.gametracker.com/player/Samitzu/89.40.105.127:27015/ (exemplu) Varsta reala?: Steam(ON/OFF): De unde ai auzit de server?: Alte precizari: *Aplicatiile facute in batjocura vor fi respinse automat + warn pe forum. *Daca nu ai orele necesare, incearca sa eviti sa aplici, daca nu vrei sa fi respins.
 6. Azi vei primi datele, da-mi un pm sa nu uit.
×
×
 • Create New...