Jump to content
hPlay.Ro

mvk47

Administrator
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mvk47

 1. Aici vor fii postate Update-urile facute pe server-ul CSGO.HPLAY.RO
 2. Pentru a face o Sugestie sau o Propunere trebuie să respecți următorul model: # Nume: # Sugestie/Propunere: # Idee proprie?: # Câteva imagini dacă este nevoie: ✔ Aveti grijă când creați un topic puneți la titlu [Păreri/Sugestii] despre ce este propunerea . ✔ Oricine poate să vină cu pro sau contra , nu contează dacă este în staff sau este un simplu utilizator. ✔ Fără off-topic, orice alt reply dat de un utilizator ce nu ține de topic va primi avertisment. ✔ Doar Fondatorii si Administratorii au dreptul de a răspunde cu acceptat sau respins.
 3. Pentru a face o Prezentare trebuie să respecți următorul model: # Nume Real: # Nick pe forum: # Vârstă: # Localitate: # Ocupație: # Jocuri preferate: # Hobby-uri: # Interese: # Contact: # De unde ai aflat de hPlay?: # Ce îți place la comunitatea hPlay?: # Câteva cuvinte despre tine: ✔ Aveti grijă când creați un topic puneți la titlu [Prezentare] Nume. ✔ Prezentarile mai vechi de 3 zile sau care au depasit 10 mesaje se vor închide, astfel vom evita spam-ul. ✔ Cei cu conturile mai vechi de 1 săptămână nu mai au voie să se prezinte. ✔ Va rugăm nu faceți (dublu post) sau să aveți un limbaj neadecvat.
 4. Pentru a face o Reclamație unui membru din staff trebuie să respecți următorul model: # Numele meu (de pe forum): # Numele celui reclamat (de pe forum): # Data și ora (când s-a întâmplat incidentul): # Descrierea faptei (Ce s-a întâmplat mai exact): # Dovadă (Dovada ss sau link post, Nu acceptăm TEXT SCRIS !): # De ce faci această reclamație (motivul pentru care faci reclamația): # Concluzie? (Ce ai vrea să-i facem membrului reclamat): ✔ Aveti grijă când creați un topic puneți la titlu [Reclamație Staff] numele celui reclamat. ✔ Aici se fac doar reclamații către membri staff-ului, pentru a reclama un utilizator pentru un post aiurea aveți butonul REPORT în COLȚUL DIN DREAPTA JOS AL POSTULUI. ✔ Cand faceți reclamația să aveți o dovadă concretă. ✔ Doar Fondatorii si Administratorii iau decizii în privința sancțiunii persoanei acuzate.
 5. Pentru a face o cerere de grad trebuie sa respecti urmatorul model: # Nume : # Prenume: # Varsta: # Locatia: # Contact: # Grad actual: # Grad dorit: # De ce vrei acest grad?: # Timp alocat forumului(zilnic): # Experienta IPS4: # Alte precizari: ✔ Aveti grija cand creati un topic puneti la titlu [Cerere Grad] Nume. ✔ Nu trebuie sa ai avertismente pe forum. ✔ Nu trebuie sa ai o alta cerere de grad respinsa sau acceptata in ultimele doua saptamani. ✔ Trebuie sa aveti minim 50 posturi si cel putin 1 saptamana de cand ati facut contul pe forum. ✔ Daca faci cerere pentru gradul de Fondator sau Administrator, vei primi avertisment. ✔ Nu se face cerere pentru gradul PREMIUM, el se plateste sau se da pentru membrul fidel al comunitatii, se lasa la decizia Fondatorilor.
 6. - Model reclamatii utilizatori - - Nick-ul tau: - Nick-ul celui reclamat: - UniqID/IP: - Detalii: - Dovada: - Regulament - - Dorim ca titlul topicului sa fie : Reclamatie - numele celui reclamat. - Sa aveti o dovada clara! - Sa pastrati un limbaj decent!
 7. - Model reclamatie staff - - Nick-ul tau: - Nick-ul adminului: - UniqID/IP: - Detalii: - Dovada: - Regulament - - Dorim ca titlul topicului sa fie : Reclamatie - numele celui reclamat. - Sa aveti o dovada clara! - Sa pastrati un limbaj decent!
 8. Model cerere: - Nick: - IP: - Unique ID: - Cine te-a banat: - Detalii: - Motiv: - Regulament - - Faceti un topic nou cu titlul: " [Cerere unban] Nume ", daca va avea alt tip de titlu, cererea NU va fi luata in considerare, si va fi inchisa. - Nu postati in topicul altui user, pentru ca cererea nu va fi luata in considerare si postul va fi sters fara atentionare. - Cei care vor vota pentru cererea de [Unban] vor fi cei care sunt admini ai serverului TS.HPLAY.RO. - Postati in maxim 24 de ore de cand ati primit banul. - Sunt luate in considerare doar banurile date pe o perioada mai mare de 3 minute.
 9. - Model cerere grad - [Cerere grad] Nume ø Nume: ø Nickname pe TS: ø Vârstă: ø Activitate pe TS: ø Gradul dorit: ø De ce dorești această funcție?: - Model Cerere Upgrade - [Cerere upgrade] Nume ø Nume: ø Nickname pe TS: ø Vârstă: ø Activitate pe TS: ø Gradul actual: ø Gradul dorit: ø Cand ai facut ultima cerere ( link ) ? : ø De ce dorești această funcție?: - Regulament - - Nu trebuie să înjurați (aveți voie doar în camera de caterincă si totul cu o masura). - Daca cererea dumneavoastra a fost respinsa, dupa 7 zile aveti voie sa faceti alta ! - Si daca cererea v-a fost acceptata, dupa 21 zile puteti face o cerere upgrade ! - Daca a-ti primit -1 , dupa 14 de zile aveti dreptul la o cerere pentru a vi se reda gradul. - Nu puneți muzică la canale fără acordul deținătorului acelui canal sau al unui Administrator/Fondator . - Gradul Administrator si Fondator nu se ia prin cerere , depinde de decizia conducerii. - Dacă dați kick/ban aiurea primiți remove (de la prima abatere). - Nu aveți voie să folosiți clownfish . - Nu folosiți nickname-uri obșcene sau jignitoare . - Nu aveți voie să scrieți pe chat-ul principal al serverului . - Nu aveți voie să faceți reclamă (doar la serverele din comunitate), în nici un chat, nici măcar privat .
 10. Daca doresti un canal trebuie sa creezi un thread nou dupa urmatorul model: (Pentru o interpreteare mai usoara) Numele Threadului: [Cerere Canal] Nume canal Nume Canal: Adaugare sub-canal: Fondator pe Canal: Unique ID: Exemplu si informatii completare: - La 'Nume Canal' scrii numele canalului (Informatii canale permanente) Numele unui canal Permanent nu trebuie sa înceapă cu un simbol sau cifra. exemplu: ❤️ | 1Canal | <1X | 7EXEMPLU , A.NUME Numele canalului NU trebuie sa conțină mai putin de 4 caractere. exemplu: z / zet / ja / aAa / etc. - La 'Adaugare sub-canal' doar in cazul in care doresti adaugarea unuia, daca nu doresti sub-canal trageti o linie '-' La crearea unui canal permanent, nu se va accepta mai mult de trei sub-canale. - La 'Fondator pe Canal' scrii numele care il utilizezi tu pe serverul de teamspeak (Informatii fondator pe canal) La crearea unui Canal Permanent, un singur "Fondator al acestui Canal" va fi oferit de către Administrație - Regulament si Informatii canale permanente La crearea unui Canal Permanent, un singur "Fondator al acestui Canal" va fi oferit de către Administrație. Numele unui canal Permanent nu trebuie sa înceapă cu un simbol sau cifra. Exemplu: <3 | 1Canal | <1X | 7EXEMPLU , ABC-NUME, A.NUME , [nume] Numele canalului NU trebuie sa conțină mai putin de 4 caractere. Exemplu: z / zet / ja / aAa / etc. Pentru canale permanente, va rugam creați o noua cerere aici si contactați un Administrator,Global Moderator sau Moderator pe serverul de teamspeak pentru solutionarea cererii. De altfel, aveți în vedere ca orice canal din secțiunea CANALE PERMANENTE se va șterge din următoarele motive: Lipsa activitate, încălcarea regulamentului de către proprietarul acestuia. La crearea unui canal permanent, nu se va accepta mai mult de trei sub-canale. Nu se vor accepta canale cu intentia de a fii cat mai sus in lista gen AAANume, etc... [Pentru asta exista CTRL+F si cauta canalul] Orice canal ce nu deține CERERE, și nu este trecut în TOPIC ca a fost făcut pe baza de o CERERE, va fi șters săptămânal. Excepție fiind: Administrative/Sociale parolate/sau cu acces de intrare limitat/ Canalele ce nu dețin fondatori etc.
 11. - Regulament TeamSpeak 3 - TS.HPLAY.RO - - Important - - În cazul în care sunteţi deranjaţi pe unul din canalele publice/private, vă rugăm contacţati un C.E.O, Administrator, Global Moderator, un Moderator sau un Helper - Nu percepem nici un fel de taxă pentru canale permanente, grade de pe TeamSpeak sau orice altceva ce are legatură cu TeamSpeak 3. - Nu trataţi un membru al Administraţiei HPlay România cu dispreţ, în caz contrar se vor aplica sancţiuni. - Regulament General - - Nu faceţi reclamă pe chat(indiferent daca e privat sau nu), în nickname, în numele, topicul ori descripţia canalului. - Nu folosiţi nickname-uri obscene sau jignitoare, avatare porno ori descripţii ofensatoare. - Nu folosiți un limbaj vulgar, jignitor sau de orice fel, pe un canal public ori privat. - Nu puneţi muzică pe canalele publice fără acordul participanţilor şi evitaţi certurile. Pentru discuţii aprinse sau intime folosiţi un canal privat. - Conectarea de pe mai mult de 3 identități (pe același ip) duce la restricționarea accesului pe TeamSpeak permanent. - Canale Permanente [Accese] - - Cei cu grad "Fondator al acestui canal" au tot dreptul de a da kick, ban, interdictie sau cenzura persoanelor nepoftite pe canalul respectiv. Atentie: In cazul in care altcineva decat cel precizat in cerere are acest grad, atunci canalul va fi sters. Exceptie: Serverele publice de tip [SERVER.HPLAY.RO] pot beneficia de 1 sau mai multi fondatori atata timp cat se dovedeste conform unui PM ( pe forum ) Administraţiei ca sunt mai multi platitori ai serviciului, si nu doar de la 1 singura persoana. [Pentru asta se face PM ( pe forum ) Administraţiei pentru verificari] - Cei cu grad "Admin pe acest canal" au tot dreptul de a da kick sau Interdictie/Cenzura persoanelor nepoftite pe canalul respectiv, deasemenea, pot edita parola, descripția şi imaginea canalului după cum poftesc. - Cei cu grad "Admin pe acest canal" pot muta o persoana de pe canalul curent catre un alt canal unde detine acelasi grad. - Cei cu grad "Operator pe acest canal' pot da kick sau "Cenzura" persoanelor nepoftite pe canalul respectiv. - Cei cu grad "Interdictie Canal" interzice: Vorbirea / Mesajele / Poke-urile[Persoanelor de pe canal] cat si intrarea ulterioara pe canal. - Cei cu grad "Cenzura" interzice: Vorbirea / Mesajele / Poke-urile pe canalul respectiv de la persoana care are acest grad. - Canale Permanente [Regulament] - - Este interzisa folosirea cuvintelor obscene in numele ori descrierea canalului. - Fondatorul poate sa faca ce pofteste pe canalul lui, asta include kick/ban si adaugarea acceselor aferente [Admin/Cenzura/Operator etc] pe canal. - Este interzis cu desăvârșire postarea linkurilor în descrierea canalului prin care permit sa: Salveze IP-urile oamenilor ce dau click pe canal. In cazul in care se gaseste un astfel de link în descrierea canalului, acesta va fi: Șters si Adminii canalului ce sunt prezenti vor fi sanctionati cu pana la 7 zile [ban] - Canale Permanente [Creare] - - La crearea unui Canal Permanent, un singur "Fondator al acestui Canal" va fi oferit de către Administraţie - Daca doresti un canal permanent, trebuie sa completezi o cerere - Sunt interzise simbolurile/cifrele si spatiile in formular. - Sunt interzise cuvintele vulgare in numele ori descrierea canalului. - Canale Permanente [Stergere] - - Orice canal ce nu este accesat la cel mult 3 ore de la crearea acestuia, va fi șters automat de către Administraţie pentru inactivitate. - Orice canal ce nu este accesat de cel mult 3 zile de la ultima vizita, va fi șters automat de către Administraţie pentru inactivitate. - Canale Permanente [Sub-Canale] - - Se pot crea subcanale doar daca contactezi un Moderator/Global-Moderator sau Administrator. - Maximum de subcanale ce pot fi create este de [3]. - Lipsa activitatii pe canalul permanent [cel ce va avea subcanalele atasate] va aduce dupa sine stergerea canalului cu tot cu subcanale. [Vezi mai sus sistem de stergere] - Sunt interzise cuvintele vulgare in numele ori descrierea sub-canalului. - Servere Publice - Informații despre canalele strict pentru serverele de jocuri afiliate comunității. - Fiecare server din comunitatea HPlay Romania ce deține un DNS de tip "exemplu.hplayro" beneficiază de un canal în secțiunea Servere Publice sub același nume. - Crearea unui canal nu va fi automata, fiind necesar o cerere pe forum. ( Cerere aici dupa acest model ) - In cazul în care dețineți un canal de tip SERVER.HPLAY.RO // este interzis sa puneți parola. Puteți pune pe sub-canalele aferente precum STAFF ONLY ( Aceasta regula a fost implementata întrucât acest tip de canale sunt puse în rubrica "Servere Publice" ) // In caz contrar parola va fi eliminata de catre un Administrator/Global Moderator sau Moderator, in caz de insistenta canalul va fi sters fara o notificare in prealabil. - Canale Temporare - Informații referitor la cum se crează un canal permanent cât și regulamentul acestuia. - Admin pe Canal va fi primit automat odata cu crearea unui nou canal Temporar. - Acest tip de canal nu trebuie sa includa cuvinte jignitoare, ofensatorii. [ In caz contrar canalul va fi sters, in caz de insistenta se risca un ban intre 30min - 1ora ]. Reclamații Informații referitor la cum se creaza o reclamație, și în ce parametrii. - Pentru fiecare reclamație se va face un nou thread aici, in conținut sa fie precizat numele reclamatului. - Orice reclamație nou deschisa trebuie sa aibă o dovada (înregistrare sunet sau screenshot) pentru constatare, in caz contrar reclamatia va fi declarata 'Invalida'. - In fiecare reclamație nou deschisa, postează doar reclamantul , adminul reclamat si staff-ul HPlay. In caz contrar veți fi sancționați. - Intr-o reclamatie adresata catre un Membru Administrativ, acesta poate sa-si raspunda la reclamatie in apararea lui, insa nu are dreptul sa inchida reclamatia, decat in momentul in care acesta a fost solutionata va fi inchisa de catre un alt Membru administrativ. Atentie! - A nu se face Reclamatii de tip "Ma injurat pe privat/poke", pentru conversatiile private ofensatorii rog sa folositi optiunea de pe TS numita si "Add to Block" - A nu se face Reclamatii de tip "Mi-a dat interdictie,cenzura", un Admin pe acest Canal are tot dreptul sa va dea aceste 2 sanctiuni in caz ca nu sunteti binevenit pe canalul administrat de acesta. - Sanctionari - - Reclama catre o alta comunitate/ori alt server ce nu apartine comunitatii. - Banul maxim alocat grupei Administrative. - Injurii/Jigniri pe un canal public ori privat - Maximum 72 ore. [Depinde de gravitate.] - Injurii Administrative [La alegerea membrului administrativ] - Evitarea banului, interdictiei ori cenzurei - Maximum 72 ore. - Mutarea pe canal si banarea imediata folosind gradul de "Fondator pe acest Canal" [Se aplica si Adminului] - Minimum 30 minute. - Abuzarea de PREMIUM prin a intra pe unul sau mai multe canale folosind funcția de 'ignorare parola la canale' este sancționată cu revocarea permisiei pe termen nedeterminat. - Alte sanctiuni nespecificate - Maximum 3 zile. - Proxy - Ban Permanent. - Sanctionari Administrative - - In cazul în care, un Membru administrativ al comunității încalcă regulamentul, se va decide o penalizare/sancționare variabila în funcție de votul din camera administrativa. - Se mai adauga si faptul ca, depinde de gravitatea motivului de sancțiune, se va revoca gradul temporar existent pana când se va lua o decizie finala în camera administrativa. - ALTE INFORMATII - In ceea ce priveste ideea de "PRIVAT". - Canalul privat este acela ce este protejat de catre o PAROLA, astfel nici un utilizator de pe TeamSpeak nu poate intra fara parola respectiva. - Conversație PRIVATA. - Poke-ul este de asemenea si el incadrat in categoria PRIVAT. - Pe scurt, orice nu este vizibil de catre 'oricine' este 'PRIVAT'. - In cazul in care se va muta o persoana de pe un canal public pe unul privat, si la putin timp va fi injurat/insultat si acest lucru va fi dovedit prin Screenshoturi/Conversatii ori Confirmare vocala de catre faptas, atunci canalului cu pricina se va aplica regulamentul de "Canal Public". In ceea ce priveste prezentul regulament: - Orice modificare în prezentul regulament va fi specificata AICI, in momentul sau dupa aplicarea acestuia. Ulterior in cazul in care regula noua implementata/modificata afecteaza si utilizatorii TeamSpeak-ului, atunci se va trimite pe tot TS-ul un mesaj prin care va notifica acest aspect. Altele: Prezentul regulament se aplica pe serverul de TeamSpeak3 [TS.HPlay.RO] cat si in cadru forumului [sectiunea TeamSpeak3].
 12. [Model] - Ban-List Admini Nickname: IP: SteamID: Motiv: Dovada: * TREBUIE SA AVETI DOVADA PENTRU FIECARE BAN ACORDAT //Video/Poza.
 13. Numele dumneavoastră: Numele adminului: Data şi ora la care s-a produs incidentul: Motivul plângerii: Dovezi (poze/demo): 1. Pozele le puteţi uploada pe unul dintre site-urile: www.imgur.com / www.postimage.org / www.tinypic.com etc. 2. Demo-urile le puteti uploada pe unul dintre site-urile: www.zippyshare.com / www.2shared.com / www.filedropper.com etc. 3. Respectă titlul topicului: [Raportare Admin] Nick-ul adminului.
 14. Pentru a putea primi UnBan este necesar să aveți dovadă. Titlul topicului trebuie să fie : [CSGO] Cerere Unban Nume Site-uri upload: Poze: http://imgur.com Demo: http://mediafire.com MODEL CERERE UNBAN : Nick: IP: SteamID: Data/Ora: Adminul care te-a banat: Motiv: Dovada: INFO Modelul, este obligatoriu si trebuie respectat, altfel cererea va fi respinsă din start! Exemplu model : Nick : Ion IP : 89.106.232.16 STEAM ID LINK : Steamid (scrii status in consola) Data/Ora : 08.06.2019 / 19:00 Adminul care te-a banat : mvk47 Motivul pentru care ai luat ban : wall Dovadă : printscreen consola
 15. Model Cerere SLOT Nick: Varsta: Detineti STEAM?: Folosesti TeamSpeak3?: Cat timp poti fii activ pe server pe zi?:
 16. Model Cerere Admin: Nick: Varsta: SteamID: Puteti fii activ pe TeamSpeak3?: Cat timp poti fii activ pe server pe zi: Link GameTraker: Puteti ajuta cu o donatie?: Ai citit Regulament-ul: Link WARGODS: * ATENTIE * Pentru Admin ai nevoie: Helper - 5 ore Moderator - 15 ore G. Mod - 30 de ore * In caz contrat cererea v-a fii respinsa.
 17. REGULAMENT CSGO.HPLAY.RO URMATOARELE SITUATII SUNT SANCTIONATE CU BAN PERMANENT 1. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor, bugurilor gasite pe server etc. (Dovada DEMO) ESTE INTERZISA FOLOSIREA awp norecoil silentdefuse wall aim etc 2. Reclama intentionata catre alte servere/forumuri/site-uri (Dovada ScreenShot) REGULAMENT GENERAL 1. Limbajul vulgar/neordonat/deranjant sau jigniri pe server se sanctioneaza cu ( Gag 3-5 minute / ban 60 min - 180 min sau permanent la mai multe abateri.) 2. NU aveti voie sa dati retry dupa gag si retry daca muriti la inceput de runda (pentru a reintra la joc) (ban 60 minute) 3. Nick-urile dvs. trebuie sa contina minim 3 caractere. 4. Injuraturile adresate adminilor sau cele grave se pedepsesc cu gag/ban 180 de minute. 5. Pe hartile de awp/he/knife nu aveti voie cu arme [m4a1,ak47,etc], grenazi [he/flash/smoke] sau deagle. Primiti slay/kick/ban 30 minute . 6. Nu aveti voie sa va urcati pe harta. Primiti slay/kick/ban 60 minute . 7. Pentru a anunta un posibil codat folositi say_team@ (u@) + numele codatului. 8. Jocul este FREE /CAMP atat timp cat bomba nu este plantata/dezamorsata. 9. NU faceti spam (rebuy) cu he/flash. Primiti slay/kick . 10. Folosirea Microfonului este interzisa. Primiti ban 60 minute . REGULAMENT ADMINI [!] Comenzile intre ADMINI sau pe voi INSIVA sunt strict INTERZISE ! ( REMOVE ) [!] Daca un admin incepe sa baneze jucatorii si adminii de pe server, atunci aveti voie sa il banati apoi sa anuntati urgent un Fondator/Owner, avand o ( Dovada Demo , Screenshot ). [!] Comanda amx_votemap sau votemapmenu se utilizeaza doar in ultimele 5 runde.In cazul in care se da vot in a 20 - 24 runda, adminul primeste +1 warn . [!] Nu aveti voie sa va banati intre voi sau sa va dati gag/slay/kick. Primiti -1 grad / remove . [!] Daca un admin are cod, ii faceti demo si il postati la discutii libere ! [!] Daca un admin injura pe say, faceti printscreen si postati la discutii libere! NU aveti voie sa aplicati comenzi pe el. [!] Daca un admin v-a injurat/a folosit o comanda pe voi, faceti printscreen si postati la discutii libere! NU va certati cu el! NU folositi comenzi pe el. Primiti +1 warn / -1 grad / Remove . 1. In cazul in care un admin a anuntat ca da vot, un grad mai mare poate da el vot DOAR DACA are un motiv bine intemeiat 2. Inainte de a da vot verificati ultimele harti tastand /harti si NU le dati la vot. 3. Votul se da in ultimele 5 runde. Recomandam sa dati vot pana la runda 29. 4. Harta se schimba in ultima RUNDA de catre adminul care a dat votul (nu aveti voie sa va bagati peste cel care a dat votul). 5. Nu aveti voie sa cereti UP (+1 la grad). La sfarsitul fiecarei luni va este verificata activitatea iar atunci se stabileste cine este promovat/degradat. 6. La o eventuala cerere unban/reclamatie, aveti la dispozitie maxim 24 de ore ca sa postati dovada. caz contrar -2 grade/REMOVE 7. Intr-o reclamatie au voie sa posteze doar cei implicati + conducerea server-ului (owneri/fondatori). Cei care nu sunt reclamati si au grade mai mici de owner primesc -1 grad server 8. Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces de catre alta persoana decat cea pentru care a fost facut. Orice abatere de la aceasta regula va duce direct la stergerea accesului 9. Este interzis abuzul de comenzi (amx_say, amx_csay, amx_tsay, amx_slap, amx_slay, amx_kick). Comenzile amx_say amx_csay, amx_tsay se folosesc doar pentru diverse anunturi de maxim 3 ori nu pentru conversatii (-1 grad); 10. Cand intrati pe server jucati cu nickname-ul pe care aveti adminul, in caz contrar veti fi sanctionat dupa cum urmeaza : REMOVE 11. Respectati-va intre voi, evitati certurile pe say sau pe amx_chat, daca cineva a gresit explicati-i frumos fara sa aveti un vocabular obscen/calomios ( +1 warn ) 12. In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server ai obligatia sa anunti pe forum la sectiunea Absente. (+1 warn) 13. Nu dati ban-uri pe clasa de ip!! Doar daca e ABSOLUT necesar iar ban-ul sa fie de maxim 30 de minute (Cine va fi prins ca va bana vreo clasa de ip pe o perioada mai mare si nu va debana clasa va primi REMOVE !) 14. La Intrebarea "Ai Citit Regulament-ul ? "Vei raspunde cu "da , l-am citit si il voi respecta" 15. Cand stati spectatori folositi comanda amx_spec/amx_spectate. 16. Adminii pot fi verificati doar de OWNERI si FONDATORI dar si de cei ce au +2 superioritate fata de adminul in cauza ! 17. Toti adminii sunt obligati sa detina acelasi nume si pe forum si pe server pentru a se evita unele confuzii . in caz contrar (+2 warn) 18. Atat jucatorii cat si adminii nu au voie sa faca monitor sau sa-si spuna pe TS3 unde sunt ceilalti jucatori - in cazul in care unuia dintre jucatori i se face demo, aceasta scuza nu va fi acceptata. ( in caz ca este prins primeste 30 min ban motiv Ts3+server ) 19. Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar (wall/aim/speed/limbaj etc.). Se vor sanctiona motivele de genul: pa, iesi, sal, injuriile etc . ( -2 grade , REMOVE ) 20. Daca i s-a facut reclamatie unui owner sau co-owner, aceasta va fi rezolvata de Fondator 21. Atunci cand se reclama un codat pe server, aveti obligatia de a anunta jucatorul ca verificati suspectul. (in caz contrar +1 warn verbal) 22. Daca doi sau mai multi admini se cearta, nu aveti voie sa interveniti .Faceti ScreenShot si dati dovada la Fondator. 23. Fiecare persoana cu acces administrativ pe server, este obligata sa detina ban-list si sa posteze toate ban-urile permanente in acesta cu dovezi (DEMO,Screenshot,Poze) (in caz contrar -2 grade / REMOVE) 24. Adminii care folosesc comanda amx_ss sunt rugati sa isi schimbe culoarea consolei in culoarea transparenta (este necesara schimbarea culori pentru a va ajuta sa prindeti jucatorul intr-o ipostaza in care dupa un perete sau in zona lui se afla un inamic urmarinad cu modul ESP si cu cunsola deschisa in acel timp sa puteti executa si pozele).
×
×
 • Create New...