Jump to content

Alexandru.

Administrator
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu aici se fac cererile pentru grade pe servere. Topic Locked.
 2. Bump. In continuare cautam administratori pentru servere.
 3. Acceptat, astept PM pentru date și categorii.
 4. Salut, comunitatea HPLAY ROMANIA ofera servere de CS 1.6, hostate, in administrare. Acestea vin cu addons-uri preinstalate, insa pot fi schimbate. * Persoanele care vor primii serverele, nu platesc host-ul, insa trebuie sa populeze si sa se ocupe de server. Serverele nu trebuie sa iasa din comunitatea HPLAY ROMANIA. * Pentru a primii un server in administrare, tot ce trebuie sa faci este sa lasi un comentariu completand modelul de mai jos. Model: Nume: Nickname: Varsta: Experienta AMXX: Experienta administrare servere CS 1.6: Metode de contact(Y!M/TS/Discord/Facebook): Alte detalii:
 5. Multumim, Topic locked.
 6. Nu suntem in cautare de administratori. Respins. Topic locked.
 7. Important Postati la cel mult 24 de ore de la primirea ban-ului In topic au voie sa posteze doar cel care a acordat ban-ul + Administratia HPlay. Model: Nickname: Cine ti-a dat ban? : Unique ID: Dovada(printscreen): Detalii: Motiv:
 8. Model: Nick: Nick-ul inculpatului: Detalii: Dovadă (obligatorie): Motiv:
 9. Cererile pentru grade sunt deschise. Pentru ca cerere să fie luată în considerare trebuie să completaţi urmatoarele intrebări: Numele tău >> Gradul dorit >> Cu ce ai ajutat serverul? >> UniqueID >> De ce doresti acest grad, cu ce poti ajuta serverul? >> O nota serverului de TeamSpeak3 si Forum >> Orice topic trebuie să aibă numele de genul "Cerere grad - nume", altfel cerere este trecută ca "cerere invalida"; În topic au voie să posteze doar cel care doreste gradul şi membrii care deţin acces pe serverul de teamspeak. Orice membru din staff care dă o părere doar să fie acolo, o să fie sancționat drastic.
×
×
 • Create New...