Jump to content

Maverick

Administrators
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Maverick

 1. Bun venit la WIKI hPlay Aici veți gasi informații detaliate cu privire la sistemele de pe serverul de FiveM. » REGULAMENTUL SECȚIUNII Orice jucător este bine venit să posteze aici un tutorial care consideră el că este de folos pentru ceilalți jucători. Ne rezervăm dreptul de a vă refuza topicul dacă acesta nu are un aspect îngrijit, nu vă aprobăm postarea. Dacă totuși ideea pe care o abordați în topic este bună o putem dezvolta noi și vă vom mulțumi în respectivul topic pentru ideea oferită. Dacă veți face topicuri în bătaie de joc veți primi warn / suspend în funcție de abateri și de gravitate. Comentariile nu-și au rostul în această secțiune, dacă doriți să vă arătați recunoștința pentru o anumită postare reacționați la acea postare. Topicurile vor fi mereu închise imediat după aprobarea acestora, dacă doriți să edităm ceva în ele ori sesizați o anumită problemă în oricare topic puteți da PM moderatorului secțiunii. IMPORTANT: Fiecare topic creat de voi trebuie să aibă la început logo-ul secțiunii, dacă nu aveți acest logo topicul nu o să vă fie aprobat. Înainte să faceți un topic asigurați-vă daca este deja făcut topicul pe care vreți să îl postați. » INFORMAȚII SECȚIUNE Secțiunea de Wikipedia a fost implementată în urma propunerii lui @Maverick. Aici veți găsi tot felul de informații legate de serverul nostru de FiveM. Daca doriți să vă fie acceptat topicul pe secțiune, aveți nevoie de un aspect cât mai frumos în acesta, de preferat că în topic-ul acesta. Referitor la logo-uri, puteti face cu orice logo un topic atat timp cat are si aspectul la fel ca logo-ul.
 2. TS3 RECLAMAȚII - Model și informații Pentru ca reclamația sa fie luată in considerare va trebui să urmați următorii pași: Faceti un topic nou cu titlul: "Reclamație - Nume"(Ex:[Ts3]Reclamație - X)", daca va avea alt tip de titlu, reclamația NU va fi luata in considerare, si va fi inchisa ! Nu postati in topicul altui user, pentru ca cererea nu va fi luata in considerare si postul va fi sters fara atentionare ! Postati in maxim 24 de ore de când s-a petrecut incidentul ! Aveți nevoie de o dovadă (poză/video) pentru a se confirma cele spune, altfel reclamația o să fie respinsă. In fiecare reclamație nou deschisa, postează doar reclamantul, adminul reclamat si staff-ul hPlay. In caz contrar veți fi sancționați. Model cerere Nick : Nick-ul inculpatului : Detalii : Dovadă (obligatorie) : Motiv :
 3. CERERI UNBAN - Model și înformații Informații unban Postați la cel mult 72 de ore de la primirea ban-ului. In topic au voie să posteze doar cel care a acordat ban-ul + Administratia hPlay. Model cerere unban Nickname : Cine ti-a dat ban? : Unique ID (ctrl + i) : Dovada (printscreen) : Detalii : Motiv :
 4. CERERE CANAL - Model și înformații Cererile trebuie să respecte modelul de mai jos , în caz contrar, cererea va fi respinsă ! Model titlu: [TS3] - Cerere canal hPlay Romania Cine nu respectă titlul nu i se va lua în considerare cererea. Nume Canal : Fondator pe Canal : Unique ID : Informații canale permanente La crearea unui Canal Permanent, un singur "Founder" va fi oferit de către Administrație, dar dacă doriți se mai poate adaugă încă +1 extra, însă pe proprie răspundere. Numele unui canal Permanent nu trebuie sa înceapă cu un simbol sau cifra. Exemplu: $andu , A-NUME, 1.NUME , [nume] Numele canalului NU trebuie sa conțină mai puțin de 3 caractere. Exemplu: z / wow / yo / QQQ / etc. Pentru canale permanente, vă rugăm creați o noua cerere după modelul acesta. De altfel, aveți în vedere ca orice canal din secțiunea Canale Private se va șterge din următoarele motive: Lipsa activitate, încălcarea regulamentului de către proprietarul acestuia. Orice canal cu inactivitate de cel puțin 3 zile va fi șters automat de către Guard HPlay. Fondatorul poate să facă ce poftește pe canalul lui, asta include kick și adăugarea acceselor aferente [Admin/Cenzura/Operator etc] pe canal. Este interzis cu desăvârșire postarea linkurilor în descrierea canalului prin care permit sa: Salveze IP-urile oamenilor ce dau click pe canal. În cazul in care se gaseste un astfel de link în descrierea canalului, acesta va fi: Șters și Adminii canalului ce sunt prezenți vor fi sanctionați cu până la 7 zile [ban]
 5. Model cerere inscriere CLAN Nume clan: Unique ID [CTRL+i] (Detinator Clan): Numar de membri (minim 5 persoane): Iconita clan (16x16): Termenii si conditiile: - trebuie sa respecti regulamentul nostru intern pentru teamspeak (vezi aici) - aceste TAG-uri pe TS se fac numai pentru cei care se strang des pe un canal si se joaca un anumit joc sau mai multe - pentru cei care vor sa fie doar o iconita in plus pe TS, va asiguram ca nu veti fi acceptati
 6. Cerințe Pentru ca cererea să fie luată in considerare , trebuie să aveți în vedere următorii pași : Orice topic trebuie să aibă numele de genul "Cerere grad - nume", altfel cererea nu se ia în considerare. În topic au voie să posteze doar cel care dorește gradul şi membrii care deţin acces pe serverul de teamspeak. (Restul care sunt în plus vor fii sancționați) Orice membru ce dorește să facă cerere pentru grad v-a fi nevoit să citească REGULAMENTUL Orice membru din staff care dă o părere doar să fie acolo, o să fie sancționat drastic. Dacă ai primit un răspuns la o cerere, trebuie să aștepți 14 zile să poți face alta. Vârsta minimă pentru a intra în Asistența hPlay este de 17 ani. Cererile de upgrade nu se acordă prin cerere, acestea se acordă pe teamspeak in funcție de activitatea pe care o ai ! (Nu veniți să stresați omul cu en mesaje ) Model aplicație grad Numele tău : Vârsta ta : Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): UniqueID :
 7. O sa va enumar o lista de beneficii pentru achizitionarea gradului de premium pe comunitatea HPLAY . Forum : - odata achizitionat gradul de Premium puteti cere resetarea avertismentelor de pe forum. - odata achizitionat gradul de Premium o sa primiti puncte reputatie (100 reputatie pentru 1 luna, 250 reputatie pentru 3 luni, 600 reputatie pentru permanent). - odata achizitionat gradul de Premium va puteti schimba numele o data la 7 zile. - odata achizitionat gradul de Premium aveti acces la sectiunea Premium Only. Teamspeak 3 : - odata achizitionat gradul de Premium o sa aveti Grad adaugat pe TS3. - odata achizitionat gradul de Premium o sa aveti acces, la cererea dumneavoastra, sa deti o iconita pe client, ce se poate schimba o data la 30 zile. - odata achizitionat gradul de Premium aveti acces la accesarea tuturor canalelor de pe TS3 parolate. - odata achizitionat gradul de Premium nu o sa puteti primii kick / ban de pe TS decat de la membrii administrativi in grad foarte mare. - achizitionarea gradului de Premium pe termen nelimitat (permanent), o sa aveti propriul canal pe TS la canalele Premium! Preturi : 5 euro - 1 luna de zile 10 euro - 3 luni de zile 30 euro - permanent Toate donatiile pentru grad se fac in folosul comunitatii si in ajutorul dezvoltarii comunitatii noastre . Se poate dona la Mav#4466 Nu suntem responsabili pentru donatiile pe care le faceti catre alti oameni. Pentru adaugarea dovezii donatiei va rugam sa contactati un membru administrativ.
 8. Salutare, Pentru a avea ICONITA PE CLIENT trebuie sa detineti gradul PREMIUM sau GIRLS PREMIUM. Detalii: odata achizitionat gradul de Premium o sa aveti canalul propiu la Premium Member + Grad adaugat pe TS3. odata achizitionat gradul de Premium o sa aveti acces, la cererea DVS., sa deti o iconita pe client, ce se poate schimba o data la 30 zile. odata achizitionat gradul de Premium aveti acces la accesarea tuturor canalelor de pe TS3 parolate. odata achizitionat gradul de Premium nu o sa puteti primii kick / ban decat de la membrii administrativi in grad foarte mare. Preturi : 5 euro - 1 luna 10 euro - 3 luni 30 euro - permanent *Toate donatiile pentru grad se fac in folosul comunitatii si in ajutorul dezvoltarii comunitatii noastre . *Pentru donatii, Mav#4466 *Nu suntem responsabili pentru donatiile pe care le faceti catre alti oameni. Donatiile se fac doar pe discord, Mav#4466 *Pentru adaugarea dovezii donatiei va rugam sa contactati un membru administrativ. Multumim, Administratia hPlay.
 9. TS.HPLAY.RO - REGULAMENT IMPORTANT În cazul în care sunteți deranjați pe unul dintre canalele publice, vă rugăm contactați un membru administrativ pentru soluționarea problemei. Nu percepem nici un fel de taxă pentru canale permanente, grade de pe TeamSpeak sau orice altceva ce are legatură cu TeamSpeak 3 (excepție fac gradul Premium si Canalele Premium). În cazul în care sunteți deranjați de o singura persoana pe privat, rog să folosiți funcția "Add To Block", nu se vor aplica sancțiuni pentru insulte sau injurii în privat. Nu tratați un membru Administrativ cu dispreț, în caz contrar se vor aplica sancțiuni. Însă în cazul în care sunteți provocați rog sa aveți la îndemână o dovadă [înregistrare vocala / screenshot sau martor] pentru o potențiala reclamație. REGULAMENT GENERAL Nu puneți muzică ori înregistrări vocale pe un canal public. Pentru discuții aprinse/intime și/sau muzică folosiți un canal privat. Nu aveti voie sa înregistrați canalele!! Nu utilizați nickname-uri obscene sau jignitoare, avatare cu tentă pornografică sau descripții ofensatorii. Reclamă către alte servere de TeamSpeak3 ori comunități de gaming din România este total interzisă. Limbajul vulgar/jignitor sau de orice fel este interzis pe canalele publice. Este interzisă conectarea de pe mai mult de 3 identități pe același ip, în cazul în care ești conectat de la o sală de internet, vom știi. Nu este permis să utilizați avatar cu o persoană dacă nu este de acord. Cei care folosesc diferite hack-uri pe serverele de counter-strike/samp nu o să fie sancționați și pe teamspeak, eventual doar o interdicție pe canal. Fiecare utilizator de TeamSpeak are voie până la maxim 5 iconițe pe comunitate, excluzând cele de Badges Fiecare utilizator de TeamSpeak are voie doar cu un singur CLAN TAG pe comunitate, astfel încât să nu înșirăm 3-4 CLAN TAG-uri de utilizator, iar CLAN-urile inactive să fie șterse. Fiecare utilizator de TeamSpeak are voie doar cu un singur SERVER TAG pe comunitate, astfel încât atunci când se va conecta pe serverul de TS să îl conecteze automat pe canalul serverului respectiv. REGULAMENT ADMINI Stați pe server doar cu nick-ul pe care ați primit gradul respectiv - Riscați remove! Nu copiați numele membrilor din staff, se numește copiere de identitate pentru furarea diverselor informații și se sancționează. Interveniți doar atunci când sunteți contactați! Nu intrați pe alte canale dacă nu aveți aprobare de la adminul/fondatorul canalului respectiv! Nu aveți voie să vă dați channel admin pe diverse canale, riscați remove! Nu faceți canale la Servere Publice, decât dacă există o cerere pe forum! Fiecare Server Public are voie până la maxim 5 sub-canale. Dacă un Server Public deține un server de MIX, cele 3 canale (MIX-ul, Terro, CT) sunt considerate unul singur! Fiecare Server Public are voie până la maxim 3 Boți de Muzică, preferabil doar unul singur. Boții de Muzică nu fac excepție regulei de mai sus cu 5 sub-canale la fiecare server! Fiecare Server Public oferă grade pe TeamSpeak astfel: - Adminii noi, ce nu ajută financiar serverul primesc doar pe Channel Group - Adminii vechi, ce ajută financiar și sunt activi TS + Server pot beneficia de grad pe Server Group (de la Moderator până la Fondator Server), în funcție de decizia Deținătorilor a Serverelor Raspundeți cererilor prin pm ale utilizatorilor de creare a canalelor permanente! Dupa ce ați creat un canal pe TS aveți obligația să vă scoateți "Founder" de pe respectivul canal! Nu acordați ban/kick pe motivuri aiurea. Exemplu: ratat, ești prost și multe altele. O să fiți sancționați cu avertizare la prima abatare și la a 2-a remove. Dacă doriți să aplicați pentru un grad administrativ, la întrebarea 6 din cererea de grad scrieți "hplayts3" Nu acordați ban/kick în prostie să demonstrați că aveți rank mai mare și să dați ban și să scoateți, o să fiți sancționați destul de drastic la această regulă. De acum înainte să nu mai văd ban-uri pe teamspeak cu motivul salut, ieși și ce mai este. Acordați banuri cu motive plauzibile (reclamă, injurii) și ce mai este. Nu acordați grade care nu țin de canalul unde aveți acces sau grade care sunt de la diferite clanuri. Nu condiţionaţi/bârfiţi despre up-urile/down-urile colegilor. Up-ul se oferă în baza activităţii, implicării şi ideilor de impact pentru eventuale viitoare proiecte iar remove-ul se oferă la încălcarea acestui regulament. O să fiţi sancţionaţi cu -1 sau remove în funcţie de gravitatea situaţiei. Orice problemă între serverele publice trebuie rezolvate între Deținătorii principali a serverelor, iar dacă este cazul va asista la discuții și un Fondator al comunității. Dacă pe un server, unul dintre Deținători își crează un alt server pe comunitate, nu are voie să bage strâmbe sau să-i mute cu forța pe noul server. Întâi respectivul admin cere remove pe actual server, iar apoi, poți să îl adaugi pe noul server ca admin. Nu acceptăm astfel de diversiuni, în care se strică un server doar pentru că nu se mai înțeleg Deținătorii între ei. Este loc pentru fiecare în comunitate, iar adminii și playerii își aleg singuri pe ce server să joace și să administreze. INFORMAȚII CANALE PERMANENTE La crearea unui Canal Permanent, un singur "Fondator pe acest Canal" va fi oferit de către Administrație, dar dacă doriți se mai poate adăuga încă +1 extra, până la un număr maxim de 2 Fondatori canal, însă pe proprie răspundere. Pe aceste canale se acordă doar acces de Founder channel si Admin channel. Numele unui canal Permanent nu trebuie să înceapă cu un simbol sau cifră. Exemplu: $andu , A-NUME, 1.NUME , [nume] Numele canalului NU trebuie sa conțină mai puțin de 3 caractere. Exemplu: z / wow / yo / QQQ / etc. Pentru canale permanente, vă rugăm creați o nouă cerere după modelul acesta. De altfel, aveți în vedere că orice canal din secțiunea Canale Private se va șterge din următoarele motive: - Lipsă activitate. - Încălcarea regulamentului de către proprietarul acestuia. La crearea unui canal permanent, nu se vor accepta mai mult de 2 Subcanale. Nu este permis să adaugi pe canal o persoană fiind interzisă, asta e posibil doar la serverele de mix. Orice canal cu inactivitate de cel puțin 3 zile va fi șters automat de către Administratia HPlay. Fondatorul poate să facă ce poftește pe canalul lui, asta include kick și adăugarea acceselor aferente [Admin/Cenzura/Operator etc] pe canal. Este interzis cu desăvârșire postarea linkurilor în descrierea canalului prin care permit sa: Salveze IP-urile oamenilor ce dau click pe canal. În cazul in care se gaseste un astfel de link în descrierea canalului, acesta va fi: Șters și Adminii canalului ce sunt prezenți vor fi sanctionați cu până la 7 zile [ban] RECLAMAȚII Pentru fiecare reclamație se va face un nou topic, în conținut sa fie precizat numele reclamatului. Orice reclamație nou deschisă trebuie sa aibă o dovadă (înregistrare sunet sau screenshot) pentru constatare, în caz contrar reclamația va fi declarată "Invalida". În fiecare reclamație nou deschisă, postează doar reclamantul, adminul reclamat și staff-ul HPlay. În caz contrar veți fi sancționați. Într-o reclamație adresată către un membru din Administratia Hplay, va posta un alt membrul al Staff-ului (adică nu cel reclamat). Se ține cont însă, fară o dovadă plauzibilă cuvântul unui Administrator HPlay este prioritar în orice conjunctură. SANCȚIONĂRI Reclamă către o altă comunitate/ori alt server ce nu aparține comunitatii. - Banul maxim alocat grupei Administrative. Injurii/Jigniri pe un canal public ori privat - Maximum 7 zile. [Depinde de gravitate.] Evitarea banului, interdicției ori cenzurei - Maximum 48 ore. Alte sancțiuni nespecificate - Maximum 3 zile. Amenințări cu flood pe comunitate - Ban Permanent. Proxy - Avertizare/Ban Permanent. SANCȚIONĂRI ADMINISTRATIVE În cazul în care, un membru ADMINISTRATIV al comunității încalcă regulamentul, se va decide o penalizare/sancționare variabilă în funcție de votul din camera administrativă. Se adaugă și faptul că, depinde de gravitatea motivului de sancționare, se va revoca gradul temporar până când se ia o hotărâre în camera administrativă definitivă.
 10. Model : Titlul topicului va fi (ex) : [FORUM MANAGEMENT] DNS.HPLAY.RO Nick : Contact owner : Moderatori categorie : Sub-Forumuri: DNS+Link cerere DNS : Link Gametracker : Regulament : In aceasta categorie posteaza doar detinatorul principal al serverului. In topicul deschis de detinatorul serverului nu are dreptul de a posta nimeni, doar detinatorul serverului si administratorul sau detinatorul forumului . Adaugarea unui nou moderator pe categorie, adaugarea unui nou manager sau adaugarea unui nou subforum pot fi postate aici . Respectati modelul. Dupa ce serverul va fi acceptat detinatorul serverului isi poate posta problemele, cerintele prin reply fara nici un model doar precizand ce vrea sa adauge/elimine.
 11. Dacă ai de gând să faci cerere iar apoi, în mai puțin de două săptămâni părăsești comunitatea, deținătorul sau deținătorii serverului respectiv vor primi suspend 180 de zile. Cererea care nu respectă modelul afișat va fi respinsă în timp util de către un Fondator sau un Administrator. Numele d-vs: IP server: DNS: Tipul jocului (CS:GO, CS 1.6, SAMP): Modul serverului: Număr de sloturi: Firmă găzduire: Deținători Principali (numele de pe forum): Deținători Secundari (numele de pe forum): Link GameTracker.com: Adresa de contact (mail, facebook, steam): Prin afilierea la comunitatea hPlay România, veți beneficia de următoarele: DNS: NUME.HPLAY.RO Raspuns la cererea de afiliere în maxim 24 ore DNS-ul activ IMEDIAT dupa acceptarea cererii de afiliere Se creaza sectiune pe Forum la Servere Publice Online pentru serverul tau de CS 1.6, CS:GO, SA:MP etc. Se adauga gradul de Manager Server si acces de moderare pe sectiunea serverului pana la maxim 6 persoane de server Suport rapid pentru orice modificare a categoriei pe forum Suport tehnic pentru serverele cu vechime de minim o luna Canal permanent pe adresa de TeamSpeak a comunitatii cu pana la maxim 5 sub-canale Pentru orice problemă sau nelămurire puteți contacta orice membru al administrației prin PM. Serverele afiliate au dreptul sa aiba maxim 4 detinatori si maxim 6 Manager Server! Criterii pe care trebuie sa le indepliniti pentru afiliere: IP-ul serverului sa nu fie banat pe GameTracker.com Serverul trebuie sa fie inscris pe GameTracker.Com si GameTracker.Rs Numele serverului trebuie sa contina HPLAY.RO in nume Inscrieti-va serverul in grupul de GameTracker al comunitatii. Serverul si pagina de GameTracker.Com / GameTracker.Rs nu trebuie sa contina reclame catre alte forumuri Acceptam Servere aproape de la orice firma de host ce are 32 sloturi pentru servere clasice, minim 24 sloturi pentru mod-uri diferite si 14 sloturi pentru MIX-uri Cererea de Sub-Forum se face in categoria Forum Management Cu drag , Echipa hPlay.Ro
 12. Regulament În această categorie puteți reclama doar un membru din staff-ul forumului, nu aveți voie să faceți alt tip de reclamație ! Când faceți o reclamație asigurați-vă că aveți dovezile necesare pentru a ne dovedi cu dumneavoastră aveți dreptate ! În această categorie vor posta următorii: Cel care face reclamație, cel reclamat & membrii staff-ului ! Model Nume: Numele celui reclamat?: De ce faci această reclamație?: Dovezi:
 13. Model postare : Nume : Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Regulament postare : În această categorie se fac doar sugestii/propuneri pentru forum, nu pentru serverele comunității ! Înainte de a face o sugestie/propunere, verificați dacă această sugestie nu a fost făcută și de către alt utilizator !
 14. Model de prezentare : Prenume » Vârsta » Locația » Ocupație » Hobby-uri și pasiuni » Modalitate de contact » De unde ai auzit de HPLAY.RO? » O poză cu tine (opţional) » Acordă o notă comunității » Alte detalii » Informații : Titlurile subiectelor trebuie să fie sub forma: “Prezentare X” ( x = numele dvs.). Nu aveti voie sa raspundeti la propiile prezentari cu mesaje gen "ms , bv etc" Topicurile ce au cel putin 5 zile vechime se vor bloca
 15. Model de postare : Nume : Vârstă : De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Ce sectiune dorești spre moderare? : Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Ești recomandat de cineva din comunitate? : Alte precizări : Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Regulament de postare : Trebuie să aveți contul mai vechi de o săptămână (7 zile) pe forum. Se pot face mici exceptii tinand cont de activitatea la categoriile pe care le doreste a persoanei care aplica pentru grad. Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "Cerere Moderator Nickname", exemplu: "Cerere Moderator Maverick" (fără ghilimele). Nu avem o vârstă minimă pentru gradul de Moderator, dar în schimb pentru gradele mai mari de Global Moderator trebuie să aveți minim 18 ani! Alte informații : Cererile vor fi inchise de un Fondator sau Administrator. Sistemul de aplicare este bazat pe voturile Moderatorilor, Global Moderatorilor, Administratorilor si Fondatorilor, care pot vota cu Pro sau Contra. În funcție de voturi și răspunsul final dat de Staff, Fondatorii va respinge sau accepta cererea. Dacă cerere voastră a fost respinsă, următoarea o puteți deschide după 7 zile. ATENȚIUNE : Gradele care se vor oferi pe forum la cerere, este Moderator. Odată primind gradul, ai termen de 7 zile să te conformezi tutorialelor noastre din secțiunea Staff Only, iar după încă alte 7 zile, daca nu ai activitate, vei pierde gradul și nu vei avansa! Cererea dumneavostră va fi inchisă automat dacă nu respectă regulamentul de postare și mențiunea de mai sus.
 16. ☞ Atribuțiile gradelor comunității ☜ Founders ♦ Oamenii care au fondat comunitatea hPlay.ro și au drepturi depline asupra tuturor. Administrators ♦ Administratorii care se ocupă de forumul hPlay.Ro. Global Moderators ♦ Moderatorii ce moderează tot forumul și se ocupă de buna purtare a utilizatorilor. Moderators ♦ Moderatorii ce moderează o singură secțiune și se ocupă de bunăstarea acelei secțiuni. Designers ♦ Designerii ce se ocupă de secțiun Design. Manager Server ♦ Managerii care sunt afiliați cu hPlay.Ro și au un server sau mai multe în comunitate. Premium ♦ Utilizatorii ce au achiziționat gradul "Premium" sau l-au obținut prin diferite acțiuni beneficiare comunității. Membru ♦ Utilizatorii simpli, fără niciun grup atribuit.
 17. Aici vor fii postate toate anunturiile care tin de comunitate.
 18. Prin înregistrarea unui cont în cadrul forumului vă dați acordul că ați citit și acceptat acest regulament. 1. Conturi: Numele conturilor trebuie să fie pe cât posibil inteligibil și să nu conțină cuvinte vulgare, jignitoare, reclamă, etc. indiferent în ce limbă ar fi scrise acestea (sancțiune: rename /warn / suspend). Acestea pot fi modificate gratuit cu o cerere aici, o singura data în decursul a 30 de zile. Avatarele folosite nu trebuie să conțină poze personale cu alți utilizatori ai forumului fără acordul acestora, material obscen, nud, jignitor, reclamă etc. (sancțiune: ștergere avatar / warn / suspend). Semnăturile nu trebuie să fie exagerat de lungi. Se aplică aceleași reguli de conținut ca și în cazul avatarelor (sancțiune: ștergere semnătură / warn / suspend). Titlul de membru nu trebuie să conțină cuvinte vulgare, jignitoare, reclamă, etc. indiferent în ce limbă ar fi scrise acestea (sancțiune: ștergere titlu / warn / suspend). Diferitele informații care țin de cont precum Contact, Profile Information, About Me, Cover Photo, etc. nu trebuie să conțină cuvinte / imagini vulgare, jignitoare, nud, reclamă, etc. indiferent în ce limbă ar fi scrise acestea (sancțiune: ștergere / warn / suspend). 2. Caracteristici: Creșterea abuzivă a unor caracteristici care țin de cont precum numărul de posturi, reputația, numărul de profile views este strict interzisă (sancțiune: scădere / resetare / warn / suspend). 3. Conținutul: Anumite secțiuni ale forumului au reguli specifice, așadar asigurați-vă că citiți și respectați inclusiv regulile secțiunii în care doriți să postați pe lângă acest regulament general. Păstrați o atitudine respectuoasă față de ceilalți utilizatori, staff și față de comunitate. Este interzisă postarea de poze personale cu alți utilizatori ai forumului fără acordul acestora, amenințări grave, șantaj, material vulgar, jignitor, care provoacă la ceartă, nud, reclamă, hărțuire, atac la persoană, etc. (sancțiune: ștergere postare / warn / suspend). Aceste reguli se aplică inclusiv în cazul postării unui conținut extern (ex: linkuri către alte site-uri). Se interzice inclusiv postarea de informații personale despre un alt utilizator fără aprobarea acestuia. Dublu postul, vânătoarea de posturi, postarea în topicuri vechi, posturile inutile și spamul sunt interzise (sancțiune: ștergere postare / warn / suspend). În cazul mesajelor private vom acorda sancțiuni doar pentru material vulgar, porno, reclamă, afaceri ilegale sau alte lucruri grave (sancțiune: warn / suspend). Publicarea oricărui tip de conținut care face referire la piraterie este interzisă (sancțiune: ștergere postare / warn / suspend). 4. Disclaimer: Comunitatea hPlay România nu își asumă răspundere pentru conținutul postat pe forum. Încercăm să moderăm pe cât posibil conținutul publicat de utilizatori, dar rețineți faptul că anumite lucruri pot să ne scape. Utilizați funcția de report a forumului pentru raportarea încălcărilor de regulament. Sancțiunile variază în funcție de gravitatea faptelor, acestea fiind decise de către staff-ul care le aplică. Ne rezervăm dreptul de a avea excepții de la regulile menționate mai sus în cazurile în care situația o cere fără a fi nevoiți să oferim explicații, încercând să actualizăm regulamentul și cu respectivele cazuri noi. Utilizatorii sunt obligați să verifice periodic atât regulamentul acesta, cât și regulamentele diverselor categorii și subcategorii din cadrul forumului. 5. Piraterie Pirateria este strict interzisă iar încurajarea sa va atrage după sine sancțiuni foarte grave! Sunt interzise link-urile care duc către produse crack-uite, nu încurajăm astfel de lucruri! Sunt interzise link-urile care duc către hack-uri, key-uri. Dacă primiți un astfel de link în privat și îl accesați nu suntem responsabili pentru daunele făcute asupra calculatorului dumneavoastră!
×
×
 • Create New...