Jump to content

DESIGN & FREE TIME

Forums

 1. Design

  Designul este un cuvant de origine engleza care se pronunta [ pron. di-zain ] si care înseamnă proiect, desen ( de concepţie ), schita ( de conceptie ). Folosirea termenului in domeniul desenului liber (arta) este fortata si deci nerecomandata.

  166
  posts
 2. Discutii tematice si socializari

  Discutiile intre membrii comunitatii despre subiecte care nu se incadreaza in celelalte sectiuni, chestionare, diverse curiozitati si stiri de zi cu zi.

  233
  posts
 3. Limbaj programare

  Un limbaj de programare este un set bine definit de expresii si reguli (sau tehnici) valide de formulare a instructiunilor pentru un computer. Un limbaj de programare are definite un set de reguli sintactice și semantice. El da posibilitatea programatorului sa specifice in mod exact si amanunțit actiunile pe care trebuie sa le execute calculatorul, in ce ordine si cu ce date. Specificarea consta practic in intocmirea/scrierea programelor necesare ("programare").

  108
  posts
 4. Magazin Virtual

  Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

  • No posts here yet
×
×
 • Create New...